Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor meer puzzelplezier gaat u naar Puzzelsite.nl, de leukste puzzelsite van Nederland! Dagelijks nieuwe puzzels en kans op mooie prijzen. En of u nu van cryptogrammen, legpuzzels of woordzoekers houdt, er is voor iedere puzzelaar wat wils. Kruiswoord, Zweeds, Woordzoeker, Sudoku, Legpuzzel, Cryptogram, Calcudoku, Binaire, Filippine, Doorloper en Cijferkruiswoord, ze staan er allemaal! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook dagelijks mooie prijzen te winnen. Ga dus snel gratis online (prijs) puzzelen of word VIP of Free Member en profiteer van vele extra's!

Puzzelsite.nl is een initiatief van Sanders PuzzelMedia Groep. Heeft u vragen of opmerkingen over Puzzelsite.nl, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! Wij waarderen uw mening!

U kunt de oplossing van de prijspuzzels niet via het contactformulier naar ons toesturen. Dan doet u niet mee voor de prijzen. De oplossing moet u doorbellen of sms'en, afhankelijk van de puzzel. Zie uitleg onderaan de prijspuzzels.

Prijswinnaars Puzzelsite      |      Vind hier de prijswinnaars van de prijspuzzels op Puzzelsite.nl
© 2019 Puzzelsite.nl is onderdeel van de Keesing Media Groep. Alle rechten voorbehouden.