Zweeds  |  2460
PrijsPWeek468x60 Extra info
PuzWinBanVrij265x540

Weekprijspuzzel

Maak 5x kans 2 entreekaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

 

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs: hét begin van je kampeervakantie
Ook dit jaar is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs – van 8 t/m 12 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht - weer the place to be voor iedereen die van kamperen houdt. Deze feestelijke 50e editie staat helemaal in het teken van Italië. Na een bezoek aan de vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs ben je niet alleen helemaal op de hoogte van de laatste kampeertrends maar heb je ook het gevoel dat je een dagje vakantie hebt gehad.
Geniet van een echte gelato of espresso en neem een kijkje bij de nieuwste en meest uiteenlopende modellen campers, tour- en vouwcaravans, tenten, voortenten, onderdelen en accessoires. Zie, ruik en proef Italië en volg ook meteen workshops met handige tips & tricks, bijvoorbeeld over het bevestigen van een fietsenrek op auto, caravan of camper. Op het buitenterrein kun je veilig leren rijden met een caravan en professionele bouwers geven in het splinternieuwe The Making Of… Paviljoen adviezen en inzicht voor de afbouw van een caravan. Kijk voor het complete programma en laatste nieuws op kampeerencaravanjaarbeurs.nl. Ciao!

Kampeer & Caravan Jaarbeurs, 8 t/m 12 oktober 2014, Jaarbeurs I Utrecht. Openingstijden:  dagelijks van 10 – 17 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 12,50.  Meer informatie + voordelige online voorverkoop: kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Sneak preview       |       Welke prijzen kunt u de komende maanden winnen met de prijspuzzels
Kleine Banners330x248
Kleine Banners330x2
© 2014 Puzzelsite.nl is onderdeel van Sanders PuzzelMedia Groep. Het auteursrecht berust bij Sanders PuzzelMedia Groep of bij derden welke met toestemming dit (beeld-)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Sanders PuzzelMedia Groep. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Sanders PuzzelMedia Groep.