Kruiswoord  |  2299  |  Moeilijkheidsgraad
PrijsPWeek468x60 Extra info
PuzWinBanVrijweek265x540

Weekprijspuzzel

Maak 2x kans op twee entreekaarten voor Gaia Zoo!

 


GaiaZOO, ontdek een adembenemende wereld van dier en natuur.
Vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept werd GaiaZOO in 2013 gekroond tot 'Leukste Uitje van Nederland'.
In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld; waan je op de Afrikaanse Savanna en sta oog in oog met ‘s werelds mooiste dieren zoals machtige gorilla’s, imposante neushoorns, statige giraffen, razendsnelle cheeta’s en de koning der dieren; de indrukwekkende leeuwen. Ontdek in Rainforest allerlei slingerende en klimmende apen; in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken.
Nieuw in 2014
De Zuid-Limburgse dierentuin GaiaZOO werd in 2013 door de leden van de ANWB gekozen tot ‘Leukste uitje van Nederland.’ In 2014 bouwde GaiaZOO spectaculaire nieuwe verblijven om te blijven verwonderen. Het nieuwe gebied omvat een uniek doorloopgebied geopend - met een oppervlakte van 3.000 m2 - waar je exotische vogels, wasberen, stinkdieren, land- en waterschildpadden kunt ontmoeten. Bewonder in de nieuwe groene vallei tevens een van de meest besproken roofdieren ter wereld: de grijze wolf. 
Voor al deze verblijven geldt dat je als bezoeker dwars door het leefgebied van de dieren loopt.

Voor de kleine bezoekers
GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. In de JungleTour kunnen ze klauteren over spannende touwbruggen en hoge klimtorens. Op de Kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenlust de dieren knuffelen.

10 jaar GaiaZOO
In 2015 viert GaiaZOO haar 10-jarig jubileum en verwelkomt de dierentuin haar vier miljoenste bezoeker. Jaarlijks is de diercollectie uitgebreid en hielp de natuur een handje om van GaiaZOO een  prachtige dierentuin te maken. Maar GaiaZOO is nog lang niet klaar. Een 10-jarig jubileum vraagt om iets bijzonders en in 2015 worden daarom 10 héél opmerkelijke diersoorten aan de diercollectie toegevoegd. Wat te denken van de bizarre reuzenmiereneter en zijn lievelingsprooi, de bladsnijdersmier? Houd de website en Facebook-pagina van GaiaZOO in de gaten om te ontdekken welke diersoorten er naar GaiaZOO komen. 


GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

Prijswinnaars Puzzelsite       |       Vind hier de prijswinnaars van de prijspuzzels op Puzzelsite.nl
Kleine Banners330x2
Kleine Banners330x248
© 2015 Puzzelsite.nl is onderdeel van Sanders PuzzelMedia Groep. Het auteursrecht berust bij Sanders PuzzelMedia Groep of bij derden welke met toestemming dit (beeld-)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Sanders PuzzelMedia Groep. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Sanders PuzzelMedia Groep.