Zweeds  |  374
PrijsPWeek468x60 Extra info
PuzWinBanVrij265x540

Weekprijspuzzel

Maak deze week 20x kans op 2 entreekaarten voor Kerstbeleving, de gezelligste winterfair van Nederland!

 

Van 21 t/m 24 november overvalt het gezellige wintergevoel je als je de Brabanthallen binnenkomt. Funshopping, creativiteit, inspiratiepleinen, voor ieder wat wils!

Van bloem- tot smaakbeleving
In het bloemschiktheater verzorgen ware meesters in de bloemsierkunst gratis toegankelijke demonstraties en presentaties. Daarnaast vind je in de X-mas foodcourt genoeg culinaire inspiratie voor de feestdagen. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan tafelstyling en is er smaak- en proefles.

Xmas Funshopping en meer
Kerstbeleving biedt een bonte verzameling van leuke en originele  winkeltjes. Je kunt hier lekker struinen op zoek naar dat ene hebbedingetje, kledingstuk, sinterklaascadeautje of kerstartikel. Laat je inspireren door feestelijke woonstyling of volg een van de fantasierijke workshops waar bloemen, papier, glitters, stoffen, parels je om de oren vliegen.

Nieuwsgierig geworden naar deze winterbeleving? Voor meer informatie of tickets ga je naar www.kerstbeleving.nl

Prijswinnaars Puzzelsite       |       Vind hier de prijswinnaars van de prijspuzzels op Puzzelsite.nl
Kleine Banners330x2
Kleine Banners330x248
© 2014 Puzzelsite.nl is onderdeel van Sanders PuzzelMedia Groep. Het auteursrecht berust bij Sanders PuzzelMedia Groep of bij derden welke met toestemming dit (beeld-)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Sanders PuzzelMedia Groep. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Sanders PuzzelMedia Groep.