Zweeds  |  2583  |  Moeilijkheidsgraad
PrijsPWeek468x60v2 Extra info
PuzWweekFilm265x540

Weekprijspuzzel

Maak 6x kans op 2 vrijkaarten voor de film Beestenboot!

 


Bekende Nederlanders met een dierennaam in stemmencast Beestenboot
 
Sanne Vogel, Bas Muijs, Elise Schaap en Hans Kraay junior. Voor de Nederlandse stemmencast van Beestenboot heeft distributeur Independent Films diverse acteurs en prominenten gekozen met een dierenachternaam. De grappige en avontuurlijke animatiefilm voor de hele familie draait vanaf woensdag 15 juli in de bioscopen.
 
Dave en zijn zoontje Finny (8) zijn Nestertjes, een vreemd dierenras dat nergens goed voor schijnt te zijn. Als Dave van Finny hoort dat de aarde binnenkort onder water komt te staan en alle dieren samen moeten komen voor een grote reddingsoperatie, moet hij daar flink om lachen. Maar het lachen vergaat hem snel wanneer blijkt dat de overstroming er daadwerkelijk aankomt.
Met de hulp van de carnivoren Hazel en haar dochter Leah weten Dave en Finny op de ark te komen die alle dieren moet redden. Maar wanneer deze op het punt staat te vertrekken, vallen Finny en Leah van boord. De kinderen zijn nu alleen en het gevecht om te overleven begint. Het onwaarschijnlijke duo begint een avontuurlijke tocht vol uitdagingen en verrassingen om zich te redden van het wassende water.
 
In de Nederlandse versie van de grappige en avontuurlijke animatiefilm Beestenboot spreekt Elise Schaap de stem in van Leahs moeder Hazel. Bas Muijs leent zijn stem aan de aap, de butler aan boord. Sanne Vogel en Hans Kraay jr. vertolken de Griffins, twee sluwe en hongerige vleermuizen die het op Finny en Leah hebben gemunt. Voor Hans Kraay jr. – de populaire ex-voetballer, trainer, analist en presentator – is het zijn debuut als stemacteur. Hij is er trots op en kijkt er naar uit: “Met veel enthousiasme spreek ik de stem in van de vleermuis. Het is totaal niet mijn discipline, maar ik doe het met heel veel plezier. Deze film is een aanrader voor ieder gezin!”
 
Trailer  
website   
Facebook   

Prijswinnaars Puzzelsite       |       Vind hier de prijswinnaars van de prijspuzzels op Puzzelsite.nl
Kleine Banners330x2
Kleine Banners330x248
© 2015 Puzzelsite.nl is onderdeel van Sanders PuzzelMedia Groep. Het auteursrecht berust bij Sanders PuzzelMedia Groep of bij derden welke met toestemming dit (beeld-)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Sanders PuzzelMedia Groep. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Sanders PuzzelMedia Groep.