Kruiswoord  |  1283
PrijsPWeek468x60 Extra info
PuzWinBanFilm265x540

Weekprijspuzzel

Maak 3x kans op een filmpakket van The Amazing Spider-man 2!

Inhoud pakket: een koptelefoon van de film, een rugtasje en de Playstation 3 versie van de videogame!

THE AMAZING SPIDER-MAN 2
De belangrijkste strijd van Spider-Man was een intern conflict: de worsteling tussen de dagelijkse verplichtingen van Peter Parker en de buitengewone verantwoordelijkheden van Spider-Man. Maar in THE AMAZING SPIDER-MAN 2 ontdekt Peter Parker dat hem een nog veel groter gevecht te wachten staat.

Het is fantastisch om Spider-Man (Andrew Garfield) te zijn. Voor Peter Parker is er niks mooiers dan van wolkenkrabber naar wolkenkrabber te slingeren, genieten van zijn rol als superheld en tijd door te brengen met Gwen (Emma Stone). Maar om Spider-Man te zijn moet hij een prijs betalen: alleen Spider-Man kan zijn mede-New Yorkers beschermen tegen de boosaardige schurken die de stad bedreigen. Als Electro (Jamie Foxx) opduikt, moet Peter de confrontatie aangaan met een tegenstander die veel sterker is dan hij. Als zijn oude vriend Harry Osborn (Dane DeHaan) terugkeert, realiseert Peter zich dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.

Geregisseerd door Marc Webb. Geproduceerd door Avi Arad en Matt Tolmach. Verhaal en scenario door Alex Kurtzman, Robert Orci & Jeff Pinkner. Gebaseerd op de Marvel-strip van Stan Lee en Steve Ditko.

The Amazing Spider-Man 2 is vanaf 24 april a.s. te zien, in 3D en in IMAX 3D.

Facebook         Website         Trailer

Sneak preview       |       Welke prijzen kun je de komende maanden winnen met de prijspuzzels
Kleine Banners330x248
KlBanDiv330x248
© 2014 Puzzelsite.nl is onderdeel van Sanders PuzzelMedia Groep. Het auteursrecht berust bij Sanders PuzzelMedia Groep of bij derden welke met toestemming dit (beeld-)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Sanders PuzzelMedia Groep. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Sanders PuzzelMedia Groep.